Joulutervehdys!

Toivotan Haagan taideseuran jäsenille oikein mukavaa Joulun aikaa ja kaikkea hyvää myös Uudelle Vuodelle 2011!

Toivon, että tapaamme tammikuun kokouksissa aktivoituneena uuden taiteen vuoden luomiseen . Jäsenkokous on ti 11.1.2011 klo 18.30 tutussa Hatarassa. Jokainen on tervetullut. Tätä ennen kokoontuu uusi aloittava hallitus ke 5.1.2011 klo 18. Hallitukseenhan tuli valituksi sihteerinä jatkava Auli Suvanto-Salokannel, rahastonhoitajana jatkava Jaana Saxelín sekä jäseniksi Ulla Finnilä, Ilpo Ikonen, Satu Tainio ja Raija Tuuri. Hallituksen varajäseniä ovat Lauri Karos, Laura Majuri-Heini ja Heli Nummelin. Puheenjohtajaksi valittiin allekirjoittanut, Jouni Onnela. Tervetuloa hallituksen kokoukseen varajäsenet mukaan lukien. Kokousten esityslistat pyrimme lähettämään vuoden vaihteen tietämillä.

Tovoisin, että voisimme yhdessä
- luoda tapoja tukea jäsenten teosten esille tuomista ja näyttelytoimintaa
- löytää tapoja tukea taiteellista kehittymistä
- lisätä oman tilan, Hataran, käyttöä ja myös taloudellista tuottavuutta
- löytää keinoja rahoituksen lisäämiseen mm. tavoitteena pitää jäsenten maksuosuudet kohtuullisina.

Näihin siis toivoisin erityisesti ajatuksia ja ideoita kerättäväksi. Niitä voi toimittaa kokousten ulkopuolellakin puheenjohtajalle ja hallituksen jäsenille kertomalla, soittamalla tai vaikkapa sähköpostilla. Näin esitykset tulevat käsittelyyn. Numerot ja osoitteet löytyvät lähetetystä jäsenluettelosta.

Ja onhan se toisaalta hienoa, että on luminen Joulu, vaikka sen runsaus aiheuttaa hieman vaivaa! Hyvää vointia ja Joulun aikaan toivottaen,

Jouni Onnela
pj v. 2011 lähtien

Kommentit