Lasten taidekerho aloitti Pohjois-Haagassa

Haagan Taideseuran lasten taidekerho aloitti toimintansa marraskuussa. Kerho on tarkoitettu noin 5 - 9 -vuotiaille lapsille, joita kiinnostaa piirtää, maalata ja askarrella yhdessä. Tarkoituksenamme on tarjota kerhoa ensisijaisesti lähiseudun haagalaisille lapsille. Ryhmän maksimikoko on n. 10 lasta. Kerhon tarkoituksena on tukea lapsen omaa luovuutta.

Kerho kokoontuu kuun toisena lauantaina ellei toisin ilmoiteta. Aikaisempi ryhmä klo 9:30 - 10:45 ja myöhäisempi klo 11:00 - 12.15. (ilman vanhempia).

Ahkeroimme Haagan Taideseuran työtilassa Aino Acktén tie 8 (Pohjois-Haagassa, Thalian aukion ja Pastori Jussilaisen tien välissä, sisäänkäynti pihan puolella). Materiaali ja muihin kuluihin kerättävä maksu on 5 € kerta, jonka voi maksaa paikan päällä kolmelle lauantaille kerrallaan.

Ohjaajana toimii Haagan Taideseuran jäsen kuvataiteilija Auli Suvanto. Aulilla on vuosien kokemus eri ikäisten lapsiryhmien vetämisestä sekä päiväkodissa että iltapäiväkerhossa.

Lasten taidekerhon kokoontumispäivä on kuukauden toinen lauantai eli lauantait 8.12.2012 jatkuen vuonna 2013 lauantaista 12.1 lähtien. Muista vuoden 2013 ajoista ilmoitetaan myöhemmin.

Voit kysyä lisää kerhon toiminnasta sähköpostiosoitteessa
lastentaidekerho@gmail.com

Ystävällisin terveisin,
Auli Suvanto

Kommentit