Aurinkomaalarit galleria AKVARTISSA 29.10.-10.11.2013


AURINKOMAALAREITTEN näyttely AKVART galleriassa,
Humalistonkatu 1, 00250 Helsinki
29.10. -10.11. 2013

Vielä ehtii käydä katsomassa Irja Tikan ohjaaman Aurinkomaalarit taiteilijaryhmän näyttelyä, joka loppuu sunnuntaina 10.11.2013 klo 16.00. Kaikki ryhmän taiteilijat ovat Haagan taideseuran jäseniä. Tervetuloa kaikki HTS:läiset tutustumaan näyttelyyn toivottaa Liisa Kuusisto ja muut aurinkomaalarit!

Aurinkomaalarit alkaa olla jo käsite; se tunnetaan akvarellipiireissä kiinteästä ja hyvähenkisestä , samalla railakkaastakin porukastaan ja monenmuotoisista työtavoistaan: On  piirretty, maalattu risuilla. puutikuilla, sormin talvista taikka kesäistä metsää, vanhoja ovia, omia kuvia. On leikelty, revitty, raavittu ja rypistetty akvarellipaperia, sekä maalattu  päälle. Töitä on tehty pelkillä viivoilla jopa pimeässä. Värinäkin on tuntunut värinä.

Väriä on krakeloitu, valutettu, kuivattu, teipattu, litistetty, lätistetty ja tehty sarjakuviakin. Aiheet ja materiaalit ovat olleet moninaiset kun on maalattu kankaalle, erilaisille akvarelli-,
silkki-, ja riisipapereille aiheena esimerkiksi hammassärky, karhunpyydys, krapulasydän jne. Inspiraation lähteenä on ollut milloin kaali, milloin mato, flunssa, sininen polku, enkelit ja taivaan linnut. 

Tule katsomaan!

Galleria on avoinna ti ,to, pe klo11-17, ke klo 11-19, la ,su klo 11-16 .

Lisätietoja: www.akvart.fi

Kommentit