Hyvää joulua ja taiderikasta uutta vuotta
Oikein antoisaa ja taiderikasta joulua Haagan Taideseuran jäsenille ja ystäville

Mennyt juhlavuosi on ollut haastava ja mielenkiintoinen. Haluamme kiittää kaikkia seuralaisia ja seuran ystäviä mukanaolosta ja aktiivisesta toiminnasta! 
Vuoden kohokohtia ovat olleet: juhlakirjamme ilmestyminen ja juhlanäyttelymme yhdessä Puolan keramiikkayhdistyksen kanssa Kaapelitehtaalla. Suunnittelimme ja toteutimme myös Pohjois-Haaga -päiviä, taiteidenyötä, kahden päivän joulubasaaria, piirustusiltoja, kursseja ja taideluentoja.
Tänä vuonna saimme käyttöömme myös Kanneltalon viisi suurta seinävitriiniä jatkuvia näyttelyjä varten ja aloitimme yhteistön hotelli Haagan kanssa.
Ehkä seuraava taiteidenyö vietetäänkin hotellin suuressa lasikattoisessa salissa yhdessä huippukokkien kanssa. Tämän herkullisen ajatuksen saa ensi vuoden hallitus hoitaakseen. 
Monen hallitusvuoden jälkeen Jaana  ja minä haluamme kiittää seuralaisia ja toivottaa onnea tuleville päättäjille. Yhdessä kaikki onnistuu ja yhdessä on hienoa toimia. Olemme aktiivinen, uudistuva ja luova Taideseura . Hyvää joulun aikaa kaikille.
Oli ilo olla hallituksessa. 
Auli Suvanto-Salokannel ja Jaana Saxelin

Kommentit